2012. január 3., kedd

CLINIANS 14 napos hasfeszesítő kúra 14x12g féláron - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Clinians hasfeszesítő kúra FÉLÁRON!!!!!
Kiszerelés: 14x12 gr
Speciálisan hasra és csípőre kifejlesztett, intenzív hatású kezelés, karcsúsító hatású bőrkrém. 14 tasak a 14 napos kezelésre.
Szépségklinikák és a modern kutatások tapasztalatai alapján, a Clinians megoldást kínál a női test két különösen kritikus pontjára: hasra és csípőre. Intenzív hatású krém, mely megelőzi a bőr elernyedését és megnyúlását a hasi tájékon.  könnyed masszírozással történő használata segít a legjobb karcsúsító hatás elérésében. Válogatott összetevői a természetes hatékonyság alapelve szerint egymást segítik az intenzív és tartós hatás kifejtésében.
A doboz 14 tasakot tartalmaz, mely a két hetes intenzív kezeléshez elegendő. 1 tasak 1 napi adagot tartalmaz. A kezelés célja hogy visszaállítsa a hasi és csípőtájékon a bőr tömörségét.
A növényi proteinek megakadályozzák a rugalmas rostok elgyengülését, melyet a dehidratáltság, azaz a bőr kiszáradása okozhat.
Fejlett kezelés a hasi tájékon megjelenő nem esztétikus jelek ellen.
Eredeti, bontatlan csomagolásban
olasz termék
Lejárati idő: 2012 január 27
Minden kérdésre szívesen és gyorsan válaszolok!
Szívesen postázom is, a mindenkori postai díjszabás szerint!  Utánvéttel sajnos nem áll módomban postázni, megértésedet köszönöm. Személyes átvétel esetén kérlek csak akkor licitálj, ha belátható időd belül át tudod venni a terméket.  
Köszönöm, hogy benéztél. Kérlek, ha időd engedi, nézz szét a többi aukciómon is! Kizárólag új, újszerű vagy jó állapotú termékek!  Folyamatos feltöltések baba-mama, ruházat és szépség kategóriákban, sok 1 Ft-os aukció!
Több termék vásárlása esetén egyénre szabott kedvezményt adok!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 14:59
. CLINIANS 14 napos hasfeszesítő kúra 14x12g féláron - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Fontos