2011. július 30., szombat

VÁSÁRLÁSi UTALVÁNY - HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft


Kivételes ajánlat!
Növény-virág-kiegészítő vásárlás minimum 30%-kal olcsóbban!
Az Oázis Kertészet nem névre szóló,  lepecsételt vásárlási utalványait kínálom eladásra, 5000 Ft-os kiszerelésben, összesen 100 000 Ft értékben, 30% kedvezménnyel.   Egy személynek adnám el szívesen, de az utalványok megosztásáról is szó lehet.
A vásárlás kipróbált, zökkenőmentes (ezek az utalványok maradtak meg, a többit már levásároltuk, mintha csak készpénz lenne,  semmiféle probléma nem merül fel). Az utalványok készpénzzel kiegészíthetőek, de vissza nemadnak belőlük.  
Azutalványok 2011. dec. 16-ig levásárolhatóak bármely (! )  Oázisban (nemcsak Budapesten! ), mindkét információ olvashatóan, nagybetűkkel szerepel rajtuk.
Akit érdekel, kérem, nézzen utána az Oázis Kertészet telephelyeinek, kínálatának, futó akcióinak stb. (Sőt  az utalványokról is olvashat  honlapjukon. )
Aki utalvánnyal fizet, az minden - egyébként futó - akcióban, természetesen, ugyanúgy részt vesz, élvezi az egyéb kedvezményeket.
Mivel nemcsak mindenféle szoba- és kerti növény, hanem egyéb lakás- és kertdíszek, dekorációstárgyak, kiegészítők, de akár virágföld, növényápolók stb.,   valamint (át)ültetési-kiszállítási szolgáltatások is vásárolhatóak, ez az összeg nem sok egy embernek/családnak, ha a gangon/teraszon is ültet, s a lakástis felfrissíti új szobanövényekkel. Kertesház tulajdonosoknak nem kell ecsetelnem, hogy még kevés is.  
Ezért nem szívesen osztom meg az utalványokat,  csak ha muszáj. Aki mindet elviszi, 70. 000 E Ft-ot  fizet, de 100. 000 Ft-ért vásárolhat, azaz 30 E Ft ingyenvásárlást nyer az ügyleten. (Villámáron 65. 000 Ft-ért is elvihető az összes utalvány, azaz 35 E Ft a nyereség. )
(Ha mégis igény mutatkozik az utalványok megosztására, pl. két-három komoly jelentkező is akad, akár a ";;; kérdezzen az eladótól";;; rovatban jelentkeznek, s mindketten elvinnének 50-50 E Ft értékű utalványt /szintén 30%-os kedvezménnyel, azaz fejenként 35 E Ft-ért/, megoldható. )
Az utalványok személyesen vehetők át Budapesten, aNyugati PU.  környékén, illetve bármely belterületi, központi részen, szinte bármikor.


Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 14:18
. VÁSÁRLÁSi UTALVÁNY - HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Fontos