2011. december 21., szerda

SAMSUNG mosógép FULL 30%-al OLCSÓBB!!!! - Jelenlegi ára: 92 000 Ft

Nagyon szép és kitűnő minőségű 10 hónapos , hibátlan!!!!!
Áron alul , olcsón!!!   Új ára : 130 . 000 ft volt!!!!
SZámlája, garanciája megvan!!!!
Gyártó: Samsung
Modell: WF-9602SQR
Tulajdonságok:
1200 fordulatos elöltöltős mosógép
Silver Nano technológia - ezüstmosás
A energiaosztály
A mosási hatékonyság
B cetrifuga hatékonyság
Energiafogyasztás: 1, 03 kWh
6 kg mosási mennyiség
Digitális vezérlés
Kerámia bevonatos fűtőszál
Gyémánt kristályszerkezetű - méhsejt mintázatú dobbelső
Változtatható centrifugasebesség: 0, 400, 800, 1000, 1200 fordulat/perc
Fuzzy-technológia
LED kijelző
Ultra széles 33 cm-es betöltőnyílás
Késleltetett indítás
14 mosóprogram(15 perc gyorsmosás, pamut, műszálas, farmer, finom kelme, sport ruházat, gyapjú, kézi mosás, bébi ruha, sötét ruházat, napi mosás, intenzív mosás, áztatás, előmosás)
Gyerekzár
Aqua Stop
Hibakijelzés
Oda-vissza tekerhető központi programválasztó gomb
Méret: 85x60x61 cm
Leírás:
A gyémánthoz hasonlóan a Diamond mosógép is tartós, gondoskodó, gyönyörű, azaz mindannak megtestesülése, amire a legtöbb nő vágyik. Az elsőrendű feszültség- és szivárgásvédelem funkcióknak köszönhetően a Diamond mosógép élettartama megnő. Sőt, a gyémánt mintázatú forgódob kiemelkedően jó kelmevédő funkciója jóvoltából a ruhák számos mosás után is újnak látszanak. Az új Diamond mosógéppel a Samsung gyémánt tartósságot biztosító védelmet ígér.
Feszültség szabályozás
Megoldás a tökéletes feszültségvédelemre. A Samsung Volt Control feszültségvédelem garantálja a mosógép biztonságos működését akár ą25% feszültségingadozás esetén is. Ez az innovatív technológia a folyamatos feszültségszabályozás által megóvja a mosógépet a túlfeszültségtől éppúgy, mint az alacsony feszültség okozta problémáktól, és ezáltal megnöveli a mosógép élettartamát.
Aqua stop technológia
Tökéletes szivárgásvédelem két lépésben. Óvja mosógépét és otthonát a víz okozta károktól Aqua Stop szivárgásgátló technológiával. Ez a tulajdonság különösen a lakásokban vagy többemeletes épületben lakók számára értékes, hiszen az érzékelőnek köszönhetően megelőzhetőek a kiömlő víz okozta balesetek és károk.
Gyapjú mosás
Anyagokra szabott mosási programok, több választási lehetőség. A Samsung továbbra is kiváló teljesítményt nyújt az innovatív technológiák terén. Az új gyémántmosás. Nem kell többé találgatni, hogy mi a jó a ruhának, a mosógép tudja, így a ruhák hosszú ideig újnak néznek ki.
Nagy befogadóképességű széles ajtó
Extra méretű, 460 mm átmérőjű ajtó, és ultra széles 330 mm-es nyílás a könnyebb használatért. Az extra méretű, 460 mm széles ajtó megkönnyíti a nagy ruhadarabok be- és kipakolását, és lehetővé teszi, hogy ön közelről is megtekintse a forgódob gyémánt mintázatát, amely megóvja az ön ruháit.
Kerámia bevonatú fűtőszál
Dupla bevonat, háromszoros tartósság. A Samsung mosógépek fűtőszálai a hagyományostól eltérően dupla kerámiabevonattal rendelkeznek, így a fűtőszálak kevésbé porózus felületén még kemény víz használata esetén is nehezebben képződik vízkő. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően nemcsak a fűtőszálakon kerülhető el a vízkőlerakódás, de a mosógép maga is háromszor tartósabbá válik!
Gyémántdob
Nincs több károsodott kelme. A legtöbb hagyományos mosógépnél gyakran előfordul, hogy a textília kitüremkedik a forgódob lyukain és károsodik a mosási folyamat során. A Diamond Drum egyedi dombornyomású formatervezése révén azonban a lyukak egyrészt 43 százalékkal kisebbek, másrészt a gyémánt alakú bemélyedések mélyén helyezkednek el, így megakadályozzák, hogy a textília kitüremkedjen rajtuk és károsodjon.
Ezüstmosás
Tiszta, egészséges ruhák. Forralás vagy antibakteriális mosószerek használata nélkül a hagyományos mosási eljárások után káros penész és baktériumok maradnak a ruhában. Az innovatív technológiában felülmúlhatatlan Samsung ezüstmosás technológiája tökéletesen eltávolítja a ruhából a gombát és a baktériumokat, az idő próbáját kiállt ezüstionos mosás révén.
Felhasználóbarát kijelző
Kézreálló panel, kényelmesebb működtetés. A felhasználóbarát kijelzőpanelen található forgógomb, LED, érintőgombok, és a különálló, könnyen leolvasható digitális kijelzők megkönnyítik és leegyszerűsítik a mosási program beállítását és a program haladásának nyomon követését. Így is ismerheted


Jelenlegi ára: 92 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 13:26
. SAMSUNG mosógép FULL 30%-al OLCSÓBB!!!! - Jelenlegi ára: 92 000 Ft

Fontos